Νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά των play-off για τον Κ16 Αστέρα Μεσολογγίου

0
210

Νίκη πρόκριση για τον Κ16 Αστέρα Μεσολογγίου στα ημιτελικά των play-off του πρωταθλήματος της Κ16 Νομού Αιτωλοακαρνανίας, καθώς επικράτησε με 3-0 επί των Κ16 Άτλαντες Αγρινίου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από ιδανικές ποδοσφαιρικές συνθήκες το Σάββατο 6 Μαϊου 2023, το απόγευμα, παρουσία αρκετών γονέων και φίλων των μικρών ποδοσφαιριστών.

Ο Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου σήμερα ήταν μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Μπήκε στο γήπεδο με πάθος και δύναμη, δείχνοντας από το 1ο λεπτό του αγώνα ότι ήθελε να κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Άτλαντων Αγρινίου, προσπάθησε μεν αλλά τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας μας και το αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα, είχε δοκάρι με τον Ζέλιο και τελικά ευτύχησε να προηγηθεί με 3-0, πριν τελικά οι ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με το σκορ υπέρ του, ο αγώνας ουσιαστικά είχε κριθεί από το Α’ ημίχρονο.

18′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου και 1-0 με σκόρερ τον Βασιλείου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ζέλιος σε επίθεση του Αστέρα Μεσολογγίου από δεξιά, μπήκε μες στη περιοχή των φιλοξενούμενων και ανατράπηκε απο τον αμυντικό των Άτλαντων Αγρινίου, με τον διαιτητή Ασημάκη να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα.

 

25′ ΓΚΟΛ και 2-0 με σκόρερ ξανά τον Βασιλείου. Αυτή τη φορά οι παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου εκτέλεσαν από δεξιά με κομπίνα το κόρνερ, η μπάλα με πάσα έφτασε στον αμαρκάριστο Βασιλείου, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Αγρινίου.

40′ ΓΚΟΛ για το τελικό 3-0 με σκόρερ τον Σκούφη, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ-βολίδα έξω από την περιοχή ων φιλοξενούμενων έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο Β’ ημίχρονο, ο Αστέρας συνέχισε τον ίδιο ρυθμό και κυνήγησε και ένα τέταρτο γκολ. Όμως μετά το 60′ ο προπονητής μας προχώρησε σε αλλαγές και η ομάδα μας έριξε τον ρυθμό της. Παρόλο αυτά δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους Άτλαντες Αγρινίου και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικήτρια την ομάδα μας που συνεχίζει την προσπάθειά της στα play-off.

58′ Μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 για τον Αστέρα, όταν ο Γιαννόπουλος μετά από τριπλά του στον τελευταίο αμυντικό των φιλοξενούμενων, ενώ βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, αστόχησε στο τετ α τετ, χάνοντας την ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κατσαδούρης, Μάης, Μόγιας, Μπαζίνης, Ζέλιος, Ισαακίδης, Σκούφης Σέφα, Βασιλείου, Γιαννόπουλος και Κρανιώτης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λύτρας, Καλύβας, Ζόγκα, Σέβα, Ρισβάς, Κοντός, Μοσχανδρέου και Σπανός