Εκτός έδρας με το Τρίκαρδο Κατοχής στην αυλαία του πρωταθλήματος ο Αστέρας Μεσολογγίου

0
83

Στο γήπεδο της Κατοχής πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος για τον Αστέρα Μεσολογγίου καθώς αντιμετωπίζει τον τοπικό Τρίκαρδο Κατοχής στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, το μεσημέρι και αναμένονται να επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Μετά τη πολύ σημαντική εντός έδρας νίκης της ομάδας μας επί του Απόλλων Δοκιμίου, αύριο ταξιδεύουμε στη Κατοχή για να διεκδικήσουμε δύο αποτελέσματα που θα σφραγίσουν τη παραμονή μας στη Κατηγορία για τέταρτη συνεχή ποδοσφαιρική χρονιά. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην ίδια θέση του βαθμολογικού πίνακα και επιθυμούν την παραμονή τους στη Κατηγορία.

Ο προπονητής μας μέσα στην εβδομάδα μίλησε με τους παίκτες μας για τη σημαντικότητα κι αυτού του παιχνιδιού και προετοίμασε τα πλάνα του για τον αγώνα χωρίς να υπολογίζει τους απόντες Τριώτη και Μαυραγάνη, που θα λείψουν και οι δύο παίκτες για προσωπικούς λόγους. Όλοι όμως οι υπόλοιποι παίκτες θα τεθούν στη διάθεσή του και ελπίζουμε ότι η χρονιά θα κλείσει πετυχημένα.

Από την άλλη πλευρά, ο Τρίκαρδος Κατοχής θέλει κι αυτός το θετικό αποτέλεσμα για να σφραγίσει τυπικά την παραμονή του στη Κατηγορία και σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Εξ’ άλλου στον αγώνα του Α’ γύρου επικράτησε της ομάδας μας με 0-1 μέσα στο Μεσολόγγι και είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος μέσα στη Κατοχή.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Βλάχος, Κοσυφαρίνη και Μπουκουβάλας.

Χορηγός του αγώνα είναι το Καφέ Καφεκίνηση

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος