Νίκη-χρυσάφι για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο Αντίρριο

0
182

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Αστέρας Μεσολογγίου με 0-3 επί του Ατρόμητου Αντιρρίου στο Αντίρριο στη μάχη που δίνει η ομάδα μας για τη παραμονή του στη Κατηγορία, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, το μεσημέρι. Ο αγώνας έγινε για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία πολλών φιλάθλων και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Δυστυχώς, ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Ταξιάρχη Λούζι, ο οποίος χρειάστηκε να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Ρίου με ασθενοφόρο. Ήταν μία άτυχη στιγμή για τον Ταξιάρχη, που σε ανύποπτη φάση στις αρχές του Β’ ημιχρόνου, γύρισε το αριστερό του πόδι και σωριάστηκε με έντονους πόνους στον αγωνιστικό χώρο. Σύσσωμοι η Διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στο Ταξιάρχη. Ελπίζουμε να γυρίσει σύντομα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους πιο γερός και πιο δυνατός!!!!!

Ο Αστέρας Μεσολογγίου παρουσιάστηκε αρκετά αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αντιρρίου, έχοντας επίγνωση της κρισιμότητας του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί με το καλημέρα και πριν καλά καλά οι γηπεδούχοι το καταλάβουν βρέθηκαν με τη πλάτη στο τοίχο με άλλα δύο γκολ που πέτυχαν οι παίκτες της ομάδας μας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, κυρίως στο Β’ ημίχρονο,  αλλά η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας και οι εύστοχοι έξοδοι του γκολκίπερ της ομάδας στις σέντρες που επιχειρήθηκαν από τους γηπεδούχους στην περιοχή μας, διατήρησαν το τελικό σκορ και έδωσαν μεγάλη ανάσα και κουράγιο στους παίκτες μας στη προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στη Κατηγορία.

Στο Α’ ημίχρονο ο Αστέρας Μεσολογγίου μπήκε δυνατά στον αγώνα, προηγήθηκε το σκορ γρήγορα από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα του Αντιρρίου Καραδήμα και μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ, αιφνιδιάζοντας πλήρως τους γηπεδούχους. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες του Ατρομήτου πώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κύλησαν γρήγορα τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-3.

5′ ΓΚΟΛ και 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο. Ο Σιαμήτρος Β. ελίχθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αντιρρίου και κέρδισε το φάουλ. λίγο πλάγια δεξιά. Ο σκόρερ ανέλαβε να το εκτελέσει, η μπάλα πέρασε πάνω από το τοίχος των παικτών του Ατρομήτου και ενώ φαινόταν να την ελέγχει ο Καραδήμας, αιφνιδιάστηκε βλέποντας τη μπάλα να περνάει κάτω από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα του.

13′ ΓΚΟΛ και 0-2 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β.. Η φάση ξεκίνησε από δεξιά σε εκτέλεση κόρνερ από το Ρονάλντο με σέντρα μες τη περιοχή του Ατρομήτου, η μπάλα διεκδικήθηκε από παίκτες και των δύο ομάδων και τελικά έφτασε στα πόδια του σκόρερ ο οποίος μόνος αφύλαχτος μες τη μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα τον Καραδήμα για το 0-2.

21΄ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου, 0-3 και απόλυτος αιφνιδιασμός για τον Ατρόμητο Αντιρρίου! Το γκολ πέτυχε ο Γερετσιάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Λούζι, όταν ανατράπηκε καθαρά από τον Πατογιάννη μες τη περιοχή του Ατρομήτου και τον διαιτητή κ. Λιόνα να δείχνει άμεσα την εσχάτη των ποινών.

32′ Καλή επιθετική προσπάθεια από δεξιά, όταν ο Σιαμήτρος Β. τροφοδότησε τον Ρονάλντο που βρέθηκε σε καλή θέση έξω από τη περιοχή του Ατρομήτου αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραδήμα.

41′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να πετύχει και τέταρτο γκολ ,όταν σε αντεπίθεση από δεξιά συνδυάστηκαν άψογα ο Λούζι με τον Σιαμήτρο Β., αυτός βγήκε απέναντι σε έναν αμυντικό των γηπεδούχων και τη κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Ντελή μες τη περιοχή, στο σημείο του πέναλτι βρέθηκε απέναντι από τον Καραδήμα, αλλά το χλιαρό πλασέ που επιχείρησε μπλόκαρε σταθερά ο Καραδήμας.

Το Β’ ημίχρονο και μόλις στο 47′ σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη μας Ταξιάρχη Λούζι και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ασθενοφόρο. Για το λόγο αυτό δεν κατέστη δυνατόν να γίνει ρεπορτάζ του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου παιχνιδιού καθώς χρειάστηκε να σταθούμε δίπλα στον ποδοσφαιριστή μας μέχρι να έρθει να τον παραλάβει το ασθενοφόρο. Ούτως ή άλλως το σκορ δεν άλλαξε, ευκαιρίες δημιούργησαν και οι δύο ομάδες ώστε να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς όμως αυτό να επιτευχθεί από κάποια από τις δύο ομάδες.

 

Ευχαριστούμε πολύ τη Διοίκηση του Ατρόμητου Αντιρρίου τόσο για τη φιλοξενία τους όσο και για τη αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη που παρείχε ώστε να διακομισθεί ο ποδοσφαιριστής μας στο νοσοκομείο.

Τον αγώνα διεύθυναν οι κ.κ. Λιόνας, Μπάξας και Σπυρόπουλος.

Αστέρας Μεσολογγίου: Ράπτης, Ανδρωνάς (46′ Ντίμο), Σιαμήτρος Γ., Κυρίτσης, Γερετσιάν, Ρονάλντο, Σιαμήτρος Β. (85′ Μαστροκώστας), Καπάι (85′ Τσεκρέζι), Ντελής (70′ Παπασπύρος), Λούζι (52′ λ.τ. Στάθης), Τριώτης

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Πανόπουλος, Τσιγαρίδας και Αγγελάκης

Ατρόμητος Αντιρρίου: Καραδήμας, Παναγιωτόπουλος(82′ Ντζουμάνης), Κάκκος, Πατογιάννης, Αμπντέλ Σαμήφ, Ζαχαρόπουλος, Ρουμπάτης, Μαστροκώστας, Μανδέλος, Παπακωστόπουλος(80′ Αθανασόπουλος), Κατσίκας (46′ Παπαποστόλου)