Έτοιμος για το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΜ ο Αστέρας Μεσολογγίου

0
128

Με συγκρατημένη αισιοδοξία για το τοπικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, αύριο Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, ο Αστέρας Μεσολογγίου που υποδέχεται την Α.Ε. Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, το μεσημέρι και η ομάδα μας έχει ως στόχο να συνεχίσει τις καλές τελευταίες εμφανίσεις και να διεκδικήσει κι από το το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορεί.

Η ομάδα μας προετοιμάστηκε μες τη βδομάδα εντατικά για αυτό το παιχνίδι, με τον προπονητή της ομάδας να μην μπορεί να βασιστεί στις υπηρεσίες των Αγγελάκη, Τριώτη και Τσιγαρίδα. Επιστρέφουν όμως και τίθενται στη διάθεσή του οι Μαυραγάνης, Παπασπύρος και Σκεπετάρης που απουσίασαν στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας. Όλοι οι παίκτες μας δηλώνουν έτοιμοι και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΜ θέλει να παραμείνει στη κορυφή του πρωταθλήματος και σίγουρα διαθέτει τους παίκτες και την εμπειρία της που θα κάνει δύσκολη την αποστολή για την ομάδα μας.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου έφερε ισοπαλία με 1-1 εκτός έδρας με τον Άρη Αιτωλικού , ενώ η ομάδα της ΑΕΜ κέρδισε εντός έδρας με 5-2 τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ – ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΡΟΔΑΤΟΣ.

Χορηγός του αγώνα είναι  Messolonghi by Locals