Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου στο Νεοχώρι

0
167

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου με σκορ 3-0 από τον Όμηρο Νεοχωρίου στο γήπεδο της Κατοχής, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, το μεσημέρι, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Ο αγώνας ήταν κρίσιμος και για τις δύο ομάδες λόγω της δυσχερής βαθμολογικής θέσεων που βρίσκονται, με τους γηπεδούχους να το θέλουν περισσότερο και τελικά να πετυχαίνουν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας Μεσολογγίου εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο νωθρός στην αρχή του παιχνιδιού, ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά στο Β’ ημίχρονο πλήρωσε την αδράνεια σε κάποιες φάσεις και έφυγε ηττημένος από τον αγώνα.

Στο Α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, κυνήγησαν το γκολ και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να το πετύχουν. Από τα μέσα του ημιχρόνου ο Αστέρας κατάφερε να κρατήσει μπάλα στη κατοχή του, είχε δοκάρι σε ευκαιρία που θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και το ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

2′ Ευκαιρία για τον Όμηρο νωρίς στον αγώνα όταν σε μπαλιά που βγήκε στον Τσιφοπανόπουλος από δεξιά, μπήκε στη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Ράπτης απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από αριστερά , έπιασε τη κεφαλιά ο προωθημένος Κωνσταντίνου αλλά ο Καπάι πάνω στη γρ4αμμή έδιωξε σωτήρια σε πλάγιο άουτ.

4′ Νέα καλή ευκαιρία για τον όμηρο, όταν σε βαθιά μπαλιά , έφυγε προς την εστία ο Γιαβρούτας και το σουτ που έπιασε απέκρουσε ασθενώς ο Ράπτης και απομάκρυνε τον κίνδυνο ο Γερετσιάν.

11′ Πρώτη επίσκεψη του Αστέρα στα καρέ του Ομήρου, η μπάλα έφτασε στον Σιαμήτρο Β., ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στο Μανέτα και πέρασε κόρνερ.

18΄Καλή ευκαιρία για τον όμηρο, με τη μπάλα από σέντρα να φτάνει στη μικρή περιοχή του Αστέρα, προ του Ράπτη και του Γερετσιάν παρενέβη το πόδι του Γιαβρούτα αλλά σε ετοιμότητα ο Ράπτης απέκρουσε και έδιωξε μακριά τη μπάλα ο Γερετσιάν.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον όμηρο όταν ο Τσιφοπανόπουλος έφυγε στα νώτα της άμυνας του Αστέρα, απέναντι στον Ράπτη επιχείρησε να πλασάρει αλλά ο Ράπτης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

27′ Καλή ευκαιρία του Αστέρα Μεσολογγίου όταν ο Μαυραγάνης έβγαλε τη πάσα δεξιά στον Τριώτη, στο ύψος της μεγάλης περιοχής που σέντραρε μες στη περιοχή του Ομήρου , η κεφαλιά του Ντελή όμως μπλόκαρε ο Καρατζογιάννης.

29′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Καπάι βρήκε τον Ντελή στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής του Ομήρου, που έπιασε το δυνατό σουτ αλλά σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Καρατζογιάννη και με δεύτερη προσπάθεια τη μπλόκαρε.

33′ Τελευταία ευκαιρία του Α’ ημιχρόνου όταν ο Γιαβρούτας έφυγε από δεξια και μπήκε στη περιοχή του Αστέρα, από πλάγια επιχείρησε σέντρα-πάσα στον Κρανιά αλλά το πόδι του Κυρίτση αρχικά σταμάτησε τη πορεία της μπάλας και ο Ράπτης σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο Β’ ημίχρονο, δυστυχώς για την ομάδα μας, σημαντικά λάθη επέτρεψαν τους γηπεδούχους να πετύχουν γκολ μέσα σε 20΄και ουσιαστικά να σφραγίσουν τη νίκη τους. Παρόλο το δοκάρι που είχαμε και την ευκαιρία να μειώσουμε στο σκορ οι παίκτες κατέρρευσαν στα πρώτα λεπτά του Β’ ημιχρόνου και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στη συνέχεια του παιχνιδιού. Δυστυχώς ελάχιστα πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο αμυντικός μας Γ. Κυρίτσης σε μια ανύποπτη φάση συγκρούστηκε μετωπικά με το Τσεκρέζι, με συνέπεια να χτυπήσει στο κεφάλι και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να γίνουν τα απαραίτητα ράμματα στο κεφάλι. Του ευχόμαστε περαστικά και ταχεία επάνοδος στην ομάδα μας!

48′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τον Όμηρο με σκόρερ τον Τσιφοπανόπουλο, όταν σε κόρνερ από δεξιά εκτελέστηκε στο δεύτερο δοκάρι και μόνος του ο σκόρερ έπιασε ανενόχλητος τη κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη.

60′ ΓΚΟΛ για τον Όμηρο με σκόρερ τον Γιαβρούτα για το 2-0. Ο σκόρερ επωφελήθηκε λάθος στο κέντρο της ομάδας μας , έκλεψε τη μπάλα και στο τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα τον Ράπτη για το 2-0.

64′ ΓΚΟΛ και 3-0 με σκόρερ ξανά τον Γιαβρούτα όταν μπήκε από αριστερά μες τη περιοχή του Αστέρα και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη για το τελικό σκορ.

66′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να μειώσει στο σκορ όταν ο Μαυραγάνης δέχθηκε τη μπάλα έξω από τη περιοχή του Ομήρου , έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καρατζογιάννη.

73′ Καλό σουτ του Γιαβρούτα έξω από τη περιοχή του Αστέρα πέρασε λίγο άουτ έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Ράπτη.

80′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου με τον Ντελή σε δύο περιπτώσεις να βρίσκεται απέναντι στον Καρατζογιάνη αλλά τα σουτ που επιχείρησε αρχικά το πρώτο κόντραρε στον Μανέτα και το δεύτερο απέκρουσε ασθενώς ο Καρατζογιάνης και απομάκρυναν τον κίνδυνο οι αμυντικοί μακριά.

84′ Τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού , ξανά με τον Γιαβρούτα, να μπαίνει στη περιοχή του Αστέρα αλλά το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση πέρασε ξανά άουτ.

Τον αγώνα διεύθυναν οι κ.κ. Ζύγας, Μπρεσιάκας και Ροκοπάνος.

Αστέρας Μεσολογγίου: Ράπτης, Παπασπύρος, Σιαμήτρος  Γ. (77′ Τσεκρέζι), Κυρίτσης, Γερετσιάν, Λούζι,  Τριώτης, Καπάι, Ντελής (85′ Ελένης), Μαυραγάνης και Σιαμήτρος Β. (70′ Ανδρωνάς).

Όμηρος Νεοχώρίου: Καραζτογιάννης, Παπαηλίου, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνου, Μανέτας, Ξάνθης, Τρικαλινός, Τρικαλινός Γ., Γιαβρούτας, Τσιφοπανόπουλος και Κρανιάς