Διήμερο φιλικών αγώνων των Ακαδημιών Αστέρα Μεσολογγίου και Α.Ο. Λυγιά

0
485

Φιλικούς αγώνες έπαιξαν το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοεμβρίου 2022, οι Ακαδημίες των Αστέρα Μεσολογγίου και Α.Ο. Λυγιά, στο Μεσολόγγι. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος” και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του West Sports Center.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, το πρωί, αγωνίστηκαν οι ομάδες Κ14 και Κ16 των Ακαδημιών Αστέρας Μεσολογγίου και Α.Ο. Λυγιά στο Ενωσιακό γήπεδο “Θ. Πασσιόπουλος”, με τους προπονητές να δίδουν ευκαιρία σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε αυτά τα παιχνίδια. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του πρωταθλήματος στις Κατηγορίες των “μικρών” του Νομού, οι ομάδες πήραν μία γεύση από τα επίσημα παιχνίδια. Εξάλλου, το επόμενο Σάββατο η Ακαδημία μας Κ16 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα ταξιδέψει στη Ναύπακτο να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Κ16 Α.Ο. Λυγιάς.

Σήμερα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, το πρωί, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του West Sports Center,  δόθηκε η ευκαιρία στις μικρότερες Κατηγορίες των Ακαδημιών να αγωνιστούν μεταξύ τους και ευχαριστηθούν….ποδόσφαιρο! 

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν τα τμήματα ποδοσφαίρου Κ8, Κ10 & Κ12 προσφέροντας το δικό τους θέαμα στους πολλούς γονείς που τα παρακολούθησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τμήματα ποδοσφαίρου και των δύο Ακαδημιών αγωνίζονται αρκετά κορίτσια και συναγωνίζονται επάξια τα αγόρια στη τεχνική κατάρτιση!!!!

Αρκετοί γονείς παρακολούθησαν τους αγώνες αυτούς, στηρίζοντας τους προπονητές των Ακαδημιών αλλά πρωτίστως τα ίδια τα παιδιά τους.