Στο Αγρίνιο ξεκινάει το φετινό ταξίδι του Αστέρα Μεσολογγίου, αντίπαλος ο Αστέρας Καμαρούλας για το Κύπελλο

0
80

Μετά από αναμονή αρκετών εβδομάδων για το πότε και αν θα ξεκινήσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ποδοσφαίρου, επιτέλους ξεκινάνε οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα Μεσολογγίου, για τη περίοδο 2022-23, με τον αγώνα του Α’ γύρου του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο θα αγωνιστεί αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στις 2:30 μ.μ., στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Αγρινίου με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Καμαρούλας. Είναι ο τελευταίος χρονικά αγώνας Κυπέλλου στην αυλαία των ομάδων του Νομού μας που συμμετέχουν φέτος στο Κύπελλο και θα ολοκληρώσει τον Α’ γύρο αγώνων.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι, θεωρώντας το πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το επόμενο Σάββατο. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Σταμάτης προετοίμασε τους παίκτες του για το ματς της Κυριακής και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Ο προπονητής μας δεν μπορεί να υπολογίζει τους Αγγελάκη και Παναγιωτόπουλο που θα απουσιάσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στη μεταξύ τους ιστορία αγώνων που έχουν βρεθεί αντίπαλοι οι δύο ομάδες, ο Αστέρας Μεσολογγίου έχει 2 νίκες έναντι καμίας του Αστέρα Καμαρούλας, από τις περσινές τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας 2021-22.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Προβίδας- Τάκος και Βλαχοδήμος.

Η διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται σε όλες τις ομάδες του Νομού, καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθε!

Χορηγός του αγώνα είναι το πρατήριο διανομής πετρελαίου Παναγιώτης Φαρμάκης