Η νέα εμφάνιση για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23

0
207

“Οι σεζόν περνούν, το σήμα μένει πάντα εκεί. Στην καρδιά μας! “

Αυτή είναι η νέα εμφάνιση της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23 του Αστέρα Μεσολογγίου!

Στα πλαίσια της υποστήριξης και της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τους επαγγελματίες της πόλης μας, το Nostos Beach Café & restaurant και το κατάστημα ελαστικών Κάκκος Χρήστος & ΣΙΑ Ο.Ε.  άμεσα αγκάλιασαν τη προσπάθειά μας τη φετινή χρονιά, προσφέροντας μας τη νέα ποδοσφαιρική εμφάνιση για τη σεζόν 2022-23.

Το Nostos Beach Café & restaurant βρίσκεται στη Κρυονέρι και στην περιοχή της Καβουρότρυπα στο Γαλατά Ναυπακτίας, λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέροντας αρωματικό espresso, χυμούς, αλλά μενού παραλίας, συγκεκριμένα, club sandwitch και Burgers, μαζί με παγωμένη μπύρα. Ένας εξαιρετικά πανέμορφος και προσεγμένος πολυχώρος μπροστά στην ήρεμη και πανέμορφη παραλία της Καβουρότρυπας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το κατάστημά ελαστικών Κάκκος Χρήστος & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται επιτυχημένα αρκετά χρόνια στο Νομό μας με δύο καταστήματα. Το πρώτο βρίσκεται στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στον κόμβο Αγριλιάς και το δεύτερο στη Ναύπακτο, στη περιοχή Ξηροπήγαδο (έναντι super market ΑΒ Βασιλόπουλος). Προσφέρει παντός τύπου ελαστικά, ζάντες, ευθυγράμμιση, αναρτήσεις και ό,τι χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για την ασφαλή του οδήγηση.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά το Nostos Beach Bar και συγκεκριμένα τον κ. Μπαλάσκα Νικόλαο καθώς και το κατάστημα ελαστικών Κάκκος Χρήστος & ΣΙΑ Ο.Ε. και ιδιαιτέρως τον κ. Κάκκο Χρήστο για τις προσφορές τους στη νέα εμφάνιση της ομάδας μας για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23.