Νίκη στη Κατοχή επί του Τρίκαρδου στο φιλικό παιχνίδι για τον Αστέρα Μεσολογγίου

0
153

Σ’ ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, το απόγευμα, στο γήπεδο της Κατοχής ανάμεσα στον τοπικό Τρίκαρδο και τον Αστέρα Μεσολογγίου,  έληξε με νίκη της ομάδας μας με 1-2, με ανατροπή του σκορ και μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση κυρίως στο Β’ ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες, στη προσπάθεια να κρατήσουν ενεργούς τους παίκτες τους καθώς είναι άγνωστο αν και πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, αγωνίστηκαν ελεύθερα και δοκίμασαν διάφορα σχήματα.

Στο Α’ ημίχρονο ο Αστέρας Μεσολογγίου παρουσιάστηκε λίγο νωθρός στον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού στο 17′ ο γηπεδούχος Τρίκαρδος προηγήθηκε με 1-0. Μετά το γκολ που δέχθηκε, ανέλαβε τη πρωτοβουλία του παιχνιδιού, δημιούργησε καταστάσεις πίεσης αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε στροφές και πίεσε περισσότερο τους γηπεδούχους και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει στο 55΄με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β. από ασίστ -κόρνερ του Μπαρμπαρούση. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ο αγώνας, είχε δοκάρι στο 60′ με τον Τριώτη και τελικά ο Αστέρας Μεσολογγίου πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 70′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θ. Ντίμο, γράφοντας το τελικό 1-2.

Αστέρας Μεσολογγίου: ( Σταμάτης Ν.) Βασιλείου, Παπασπύρος, Μανέτας, Αγγελάκης, Σιαμήτρος Γ., Ντίμο, Καπάϊ, Καπάϊος, Ντελλής, Μπαρμπαρούσης, Σιαμήτρος Β.

Αγωνίστηκαν επίσης οι : Γρίβας, Παλιάτσας, Μαυραγάνης, Γιαβρούτας, Τριώτης, Μουζακίτης και Τσακάλης

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής για την άψογη φιλοξενία!