“Πρώτη” της σεζόν με πολλά χαμόγελα στον Αστέρα Μεσολογγίου

0
270

Το πρώτο τους ραντεβού στο γήπεδο έδωσαν την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, το απόγευμα οι παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου, σηκώνοντας μανίκια ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και… παραμένοντες, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, ανοίγοντας την αυλαία για μία σεζόν γεμάτη προκλήσεις. Από τη Διοίκηση έγινε η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας μας  Νίκο Α. Σταμάτη και του βοηθού-παίκτη Νίκο Παλιάτσα.

Εντυπωσιακός ήταν ο αριθμός των παικτών που βρέθηκαν στο γήπεδο καθώς 22 παίκτες έδωσαν το παρών ενώ όσοι ήταν απόντες ήταν δικαιολογημένοι.

Στους παίκτες μίλησε ο νέος προπονητής της ομάδας καθώς και ο βοηθός προπονητής, οριοθετώντας τους στόχους της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που είναι η όσο το δυνατόν ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη πολλών νέων παικτών που διαθέτει η ομάδα, ως επένδυση για το μέλλον.

Το κλίμα σε αυτή τη πρώτη συγκέντρωση ήταν καλό, ενώ οι περισσότεροι παίκτες μας είναι νεαρής ηλικίας και μάλιστα υπάρχουν αρκετά παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα Ακαδημίας που θα ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας.

Παρών ήταν και η Διοίκηση με τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτης Σταμάτης και τον Αντιπρόεδρο κ. Ντίνος Γιαννόπουλος να μιλούν αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο σε πολύ καλό κλίμα.