Καλή συνέχεια Ορέστη!!

0
470

Μετά τον Γιάννη Σταμάτη, που ήδη αγωνίζεται από τη προηγούμενη χρονιά στη Κ15 του Παναιτωλικού, ένα ακόμη παιδί των Ακαδημιών του Αστέρα Μεσολογγίου θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στη Κ17 του Παναιτωλικού , και συγκεκριμένα ο Ορέστης Μπελλάλης. 

Ο Ορέστης Μελλάλης υπήρξε μέλος των Ακαδημιών του Αστέρα Μεσολογγίου τα τελευταία τρία χρόνια, όπου παρουσίασε σημαντική ποδοσφαιρική πρόοδο δουλεύοντας κυρίως με τον προπονητή των Ακαδημιών μας κ. Γιώργο Πετσίνη.

Ο νεαρός φέρελπις και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε μία εξαιρετική ποδοσφαιρική χρονιά πέρυσι, όπου κατέκτησε με την Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου το πρωτάθλημα Κ16 στο Νομό μας και ξεχώρισε με την απόδοσή του. Επιπλέον, αγωνίστηκε σε αρκετούς αγώνες με την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ως επιβράβευση αυτών των εμφανίσεων είναι η μεταγραφή του στη Κ17 Παναιτωλικός, όπου θεωρούμε ότι έχει τα προσόντα και τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και στη νέα του ομάδα.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται ολόψυχα στον Ορέστη καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα!!!