Συνεχίζονται οι καλές εμφανίσεις των μικρών του Αστέρα Μεσολογγίου στη Λευκάδα

0
460

Σημαντικά αποτελέσματα είχαν σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, τρίτη ημέρα του τουρνουά “superior cup Λευκάδα”, οι  μικροί μας που διεκδικούν με αξιώσεις πρωτιές στο τουρνουά.

Ο απολογισμός των ομάδων μας ήταν μία νίκη , μία ισοπαλία και μία ήττα. Παρόλο αυτά , αύριο το πρωί δίνουν σημαντικούς αγώνες η Κ10 και η Κ12 όπου διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδό τους στους τελικούς του Τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η Κ10 αν και γνώρισε την ήττα με 5-4 από τον Ιόνιο Πρέβεζας, εν τούτοις είναι στον Όμιλό της και αύριο το πρωί αγωνίζεται στον τελευταίο της αγώνα με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι:

  • Αναγνωστόπουλος 2 γκολ
  • Σούγιας
  • Χαϊδεμενάτος

Αστέρας Μεσολογγίου: (Παλιάτσας) Παρασκευάς, Αναγνωστόπουλος, Κιτσάκης, Μπέτσης Π., Μπέτσης Μ., Καπνίσης, Χαϊδεμενάτος, Παπασπύρος, Βαλανδρέας, Κατσένης και Σούγιας

Αργότερα αγωνίστηκε η Κ12 όπου επικράτησε με 3-1 του Οδυσσέα Νυδρίου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας είναι 1η Θέση στον Όμιλό της και διεκδικεί κι αυτή αύριο στο πρωινό αγώνα της το Κύπελλο στη Κατηγορία της!

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι:

  • Σακαρέλης
  • Σπανός 2 γκολ

Αστέρας Μεσολογγίου: (Πετσίνης) Μουλάρας, Ζοχιός, Αθανασόπουλος, Κουτσοθόδωρος, Βισβίκης, Σπανός, Κάκκος, Σακαρέλης, Σιδηράς, Τσιλίκας, Καλύβας και Βλαχόπουλος.

Τελευταία αγωνίστηκε η Κ14 με αντίπαλο τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 0-0.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ζαπάντης) Francis, Σκούφης, Σέβα, Σιδηράς, Ζόγκας, Κατσαδούρης, Κρανιώτης και Μόγιας