Σε σπουδαίο τουρνουά ποδοσφαίρου στη Ναύπακτο θα συμμετάσχουν οι Ακαδημίες του Αστέρα Μεσολογγίου

0
396

Στη Ναύπακτο θα αγωνισθούν οι Ακαδημίες του Αστέρα Μεσολογγίου τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας, καθώς ο Ναυπακτιακός Αστέρας διοργανώνει ένα σπουδαίο τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή 7 Ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι εξής Ακαδημίες:

  • Παναιτωλικός
  • Ατρόμητος Αθηνών
  • Αστέρας Μεσολογγίου
  • Ναυπακτιακός Αστέρας
  • Ikonio F.C.
  • Απόλλων Ευπαλίου
  • Μεικτές Ε.Π.Σ. Φωκίδος

Οι αγώνες θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, θα ξεκινήσουν Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και θα ολοκληρωθούν τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 με την πραγματοποίηση των τελικών αγώνων. Είναι ένα σημαντικό τουρνουά που θα συμμετάσχουν σε αυτό εκτός των άλλων και δύο Ακαδημίες από επαγγελματικές ομάδες, συγκεκριμένα του Παναιτωλικού και του Ατρόμητου Αθηνών. Συνολικά θα αγωνισθούν 350 παιδιά-αθλητές που συμμετέχουν στις παραπάνω Ακαδημίες και σίγουρα είναι σημαντικό που στο Νομό μας διοργανώνεται ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά και δίδει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν και να διασκεδάσουν μεταξύ τους.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου καθώς και στα γήπεδα Αντιρρίου και Μαλαμάτων Ευπαλίου.

Η Ακαδημία Αστέρας Μεσολογγίου μας θα συμμετάσχει στο τουρνουά με τις ηλικιακές Κατηγορίες ποδοσφαίρου Κ10 και Κ12Στόχος των προπονητών μας είναι τα παιδιά να συμμετάσχουν σε ένα αρκετά δυνατό τουρνουά, να αποκτήσουν εμπειρίες, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. 

Το πρόγραμμα αγώνων της Μ. Δευτέρας 18/4 για τις Ακαδημίες μας είναι:

Κ10 Αστέρας ΜεσολογγίουΚ10 IKONIO F.C.  Ώρα: 19:15

K12 Ναυπακτιακός Αστέρας K12 Αστέρας Μεσολογγίου  Ώρα: 20:15

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται σε ποδοσφαιριστές και προπονητές να έχουν ένα όμορφο και ευχάριστο αθλητικό τριήμερο, παίζοντας και διασκεδάζοντας,  ελπίζουμε δε να γυρίσουν πίσω στη πόλη μας με αθλητικές εμπειρίες και…τρόπαια!