Αυλαία για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο φετινό πρωτάθλημα στο Δοκίμι με τον Απόλλων

0
96

Αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας για τον Αστέρα Μεσολογγίου αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, το μεσημέρι, όπου αντιμετωπίζει για την 22η και τελευταία αγωνιστική τον Απόλλων Δοκιμίου, στο γήπεδο Λ. Ζαχαράκη.

Είναι το  μοναδικό παιχνίδι για τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα γίνει αυτή τη μέρα, κατόπιν αιτήματος της ομάδας μας στην Επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας να διεξαχθεί αυτή τη μέρα, καθώς το Σαββατοκύριακο στη πόλη μας διεξάγονται οι Εορτές Εξόδου και θα ήταν αδύνατο να αγωνισθούμε εκείνες τις μέρες. Ευχαριστούμε θερμά και τη Διοίκηση του Απόλλων Δοκιμίου που αποδέχθηκε και συνέδραμε το αίτημά μας για να αγωνιστούμε αυτή τη μέρα.

Στα αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά από τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες της που συνοδεύτηκαν από πολύ καλές εμφανίσεις και θέλει να κλείσει την φετινή χρονιά με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Για έναν ακόμα αγώνα ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα στους νεαρούς παίκτες της ομάδας καθώς είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και σκοπιμότητες.

ΑΞΙΖΕΙ να αναφέρουμε ότι:

Το Δ.Σ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ με την λήξη του αγώνα ετοιμάζει την ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ όπου όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές ,οι προπονητές και οι παράγοντες και των δύο ομάδων καθώς και οι διαιτητές και φίλοι θα παραμείνουν στη γιορτή,
απολαμβάνοντας , ποτά ,εδέσματα και μουσική, στέλνοντας το μήνυμα ότι το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ.

Στον αγώνα του Α’ γύρου στο Μεσολόγγι, ο Απόλλων Δοκιμίου επικράτησε της ομάδας μας με σκορ 0-1.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκιάφης, Βασιλείου και Βλαχοδήμος

Χορηγός του αγώνα θα είναι η Ποτοποιϊα ΤΡΙΚΕΝΕ