Ήττα στη Κατοχή για τον Αστέρα Μεσολογγίου με 2-1 από τον Τρίκαρδο

0
184

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου στο γήπεδο της Κατοχής με αντίπαλο την Ένωση Α.Ο.Κ. Τρικάρδου, στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, το απόγευμα στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετός κόσμος, σε μια ηλιόλουστη μέρα που προσφερόταν για αγώνα ποδοσφαίρου.

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα κατέβηκε στο παιχνίδι η ομάδα μας, καθώς απουσίαζαν αρκετοί βασικοί παίκτες λόγω τραυματισμών. Ο προπονητής μας είχε περιορισμένες λύσεις οπότε δέθηκε η ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας να αγωνιστούν σε αυτόν τον αγώνα και να ανταποκριθούν αρκετά καλά, τηρουμένων των αναλογιών.

Στο Α’ ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν στα πρώτα λεπτά αναγνωριστικά στο τερέν και γινόταν κυρίως ένα παιχνίδι κέντρου. Παρόλο που η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, η απάντησή της ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας το σκορ και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον σκόρερ Κουτσομπίνα να προηγηθεί στο σκορ, αλλά στο τετ-α-τετ απέναντι στον Γκαζούκα αστόχησε από κοντά.

21′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τον Τρίκαρδο, όταν σε απόκρουση των αμυντικών των γηπεδούχων σε στημένη φάση του Αστέρα, βγήκαν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση και σε κάθετη μπαλιά μες τη περιοχή του Αστέρα βρέθηκε μόνος του ο Κουκουρδέλης απέναντι στον Τσερίκου , πλασάροντας εύστοχα για το 1-0.

23′ ΓΚΟΛ και 1-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Κουρσομπίνα. Με τη σέντρα ο Αστέρας βγήκε στην επίθεση, η μπάλα έφτασε στον Τριώτη έξω από τη μεγάλη περιοχή του Τρικάρδου, έβγαλε τη ωραία σέντρα στη μικρή περιοχή και ο Κουτσομπίνας έπιασε τη κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαζούκα, ισοφαρίζοντας άμεσα το σκορ.

40′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να προηγηθεί το σκορ, όταν σε ατομική προσπάθεια του Κουτσομπίνα από αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και βρέθηκε απέναντι στον Γκαζούκα, πουν έκανε έξοδο, αλλά το πλασέ του απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και απομάκρυναν οι αμυντικοί των κίνδυνο.

Στο Β’ ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων και από τις δύο ομάδες. Ούτως ή άλλως έλειπαν οι σκοπιμότητες μιας και οι δύο ομάδες δεν διεκδικούν κάτι περισσότερο. Μια στημένη φάση για άλλη μία φορά ήταν η αιτία η άμυνα μας να δεχθεί γκολ. Στο τέλος του παιχνιδιού όμως θα μπορούσε να φύγει με τον έναν βαθμό όταν σε νέο τετ-α-τετ του επιθετικού μας απέναντι στον Γκαζούκα, αστόχησε από κοντά.

57′ ΓΚΟΛ και 2-1 με σκόρερ τον Σεραφίγγο που εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση των αμυντικών σε κόρνερ των γηπεδούχων, που δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τον κίνδυνο και κατάφερε μες τη μικρή περιοχή να πλασάρει τον νεαρό Τσερίκου για το τελικό 2-1.

85′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα να ισοφαρίσει τον αγώνα, όταν σε ωραία προσπάθεια και συνδυασμό των Παλιάτσα-Ντελή, ο τελευταίος έβγαλε ωραία πάσα στον Ελένη που βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος του πέναλτι αλλά το πλασέ του απέναντι στον Γκαζούκα πέρασε άουτ, σπαταλώντας μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Καλή η διαιτησία των κ.κ Ζυγα, Γαλανόπουλου και Κουτρουμάνου.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Τσερίκου, Μανέτας, Κουμπαρούλης (76′ Ελένης), Αγγελάκης, Σιαμήτρος Γ., Παλιάτσας, Κουτσομπίνας, Γαντζούδης (64′ Ντίμο), Σιαμήτρος Β.(46′ λ.τ. Παπασπύρος) , Μπελλάλης (76′ Καπάι), Τριώτης (Ντελής)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Ντρούκας, Νικολόπουλος και Τσεκρέζι

Τρίκαρδος Κατοχής: (Ζήκος) Γκαζούκας, Παπανικολάου (82′ Γαρμπής) , Κουτρούλης, Ρόμπολας (46′ Γατσώρης ), Γατσώρης, Ρουπάκης, Κουκουρδέλης (43′ λ.τ. Ντορίζας), Παπαθανασίου(46′ Καλέντζας), Κονταρής, Σεραφίγγος, Κοντοπάνος