Με συγκρατημένη αισιοδοξία στο τοπικό ντέρμπι ο Αστέρας Μεσολογγίου

0
121

Με καλή ψυχολογία θα κατέβει να αγωνισθεί ο Αστέρας Μεσολογγίου στο τοπικό ντέρμπι με την συμπολίτισσα Α.Ε. Μεσολογγίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, το απόγευμα, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Είναι ο σημαντικότερος αγώνας της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Η έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει στις 3:00 μ.μ.

Με πίστη και ελπίδα για την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος θα αγωνισθεί η ομάδα μας, σεβόμενη τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα. Οι παίκτες υπό τις οδηγίες του προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκη προπονήθηκαν εντατικά όλη την εβδομάδα και δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του ντέρμπι της πόλης μας.

Είναι μια ευκαιρία για τους φίλους του ποδοσφαίρου της πόλης μας να παρακολουθήσουν  τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που αγωνίζονται στη μεγαλύτερη κατηγορία πρωταθλήματος του Νομού μας.

Στον αγώνα του Α’ γύρου, η Α.Ε. Μεσολογγίου επικράτησε στο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου του Αστέρα Μεσολογγίου με σκορ 2-0.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Καζανάς, Ξύστρας και Ροδάτος.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 3 μήνες.

Χορηγός του αγώνα είναι το Messolonghi by Locals