Σαρωτικός ο Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου συνέτριψε με 13-1 τον Κ16 Ναυπακτιακό Αστέρα

0
324

Καταιγιστικός ο Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου νίκησε με το εκκωφαντικό 13-1 τον Κ16 Ναυπακτιακό Αστέρα, στα πλαίσια του αγώνα πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Κατηγορίας Κ16 της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, και συνεχίζει εντυπωσιακά αήττητος στη κούρσα του Ομίλου του!

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν ουσιαστικά το παιχνίδι, που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2022, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, υπό συνθήκες ψιλόβροχου.

Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα μας επέβαλε το ρυθμό της, σημείωσε 4 γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα που ουσιαστικά έκρινε τον νικητή του αγώνα. Το μόνο που απέμεινε ήταν το τελικό σκορ και πόσα γκολ θα πετύχαινε η ομάδα μας.

Στο Α’ ημίχρονο έληξε με 7-0 και επιτεύχθηκαν τα παρακάτω γκολ από τους:

1′ ΓΚΟΛ ο Ντελλής από ασίστ του Μπελλάλη

2′ ΓΚΟΛ ο Σιαμήτρος Β. από ασίστ του Ντελλή

10′ ΓΚΟΛ από Γιαννόπουλο από ασίστ του Μπελλάλη

13′ ΓΚΟΛ από Ντελλή ξανά (2ο γκολ)

28′ ΓΚΟΛ από Σιαμήτρο Β. (2ο γκολ), από ασίστ του Καπάι

32΄ΓΚΟΛ με σκόρερ το Καπάι

45′ ΓΚΟΛ από τον Παπασπύρου από ασίστ του Βασιλείου Ν.

Στο Β’ ημίχρονο οι προπονητές μας Πετσίνης & Παλιάτσας προχώρησαν σε αλλαγές ώστε να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες της ομάδας, αλλά παρόλο αυτά ο ρυθμός δεν άλλαξε. Οι παίκτες μας σημείωσαν 6 γκολ με το τελικό σκορ να κλείνει στο 13-1.

58′ ΓΚΟΛ από τον Σκουφή

62′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Παπασπύρος (2ο γκολ στον αγώνα)

64′ ΓΚΟΛ ο Κρανιώτης

70′ ΓΚΟΛ για τον Ναυπακτιακό Αστέρα

72′ ΓΚΟΛ με τον Σκουφή (κι αυτός 2ο γκολ)

73′ ΓΚΟΛ από τον Βασιλείου Ν.

76′ ΓΚΟΛ από τον Ζοχιό Γ.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου συνεχίζει τη τρελή φετινή του πορεία, σκορπίζοντας κάθε αντίπαλο στον Όμιλό του και φαίνεται ότι όλα θα κριθούν για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα στα πλέι-οφ με τους αντίστοιχους αντιπάλους του 2ου Ομίλου, των ομάδων του Αγρινίου.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Πετσίνης- Παλιάτσας) Σταμάτης, Σιαμήτρος Γ, Νικολόπουλος, Παπασπύρος, Μόγιας, Καπάι, Σκουφής, Μπελάλλης, Ντελλής, Γιαννόπουλος, Σιαμήτρος Β.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σέβας, Βασιλείου Νίκος, Βασιλείου Π., Κρανιώτης, Νταλιπάι, Ζόγκας Kabeya, Ζοχιός