Στην Αμφιλοχία με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Στάνου ξεκινάει τον Β’ γύρο ο Αστέρας

0
85

Στην Αμφιλοχία ταξιδεύει ο Αστέρας Μεσολογγίου για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αναγέννηση Στάνου, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, το μεσημέρι. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί για τη 12η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, που ανοίγει τη πρεμιέρα του Β’ γύρου.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης ετοίμασε την ομάδα όλη την εβδομάδα για τον δύσκολο αυτό αγώνα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Επέστρεψαν και προπονήθηκαν και οι απόντες του προηγούμενου παιχνιδιού και θα παραταχθεί πλήρες η ομάδα μας στο αυριανό αγώνα. Προπονητής και παίκτες πιστεύουν ότι η ατυχία του προηγούμενου αγώνα και η καλή εμφάνιση που παρουσίασε ο Αστέρας στον αγώνα αυτόν, θα είναι ένα κίνητρο να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη καλύτερη ίσως ομάδα του πρωταθλήματος.

Η Αναγέννηση Στάνου, αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, δείχνει και είναι το φαβορί για τη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Είναι μια πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα και θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας.

Στον Α’ γύρο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος’, με την ομάδα μας όμως να είναι κυρίαρχη του παιχνιδιού.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Γκιάφης, Τάκος και Ροδάτος.

Χορηγός του αγώνα είναι το Κατάστημα Εκτυπώσεων Ασημακόπουλος