Στο Ευηνοχώρι ο Αστέρας Μεσολογγίου για ένα θετικό αποτέλεσμα

0
114

Στο Ευηνοχώρι με αντίπαλο την τοπική Α.Ε. Ευηνοχωρίου τίθεται αντιμέτωπος ο Αστέρας Μεσολογγίου, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, το μεσημέρι στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας βέβαια θα διεξαχθεί καιρού επιτρέποντος, καθώς αναμένονται άσχημες καιρικές συνθήκες στη περιοχή μας αύριο όλη τη μέρα.

Τρίτο σερί αγώνας μέσα σε μία εβδομάδα για τους παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου, αυτή τη φορά εκτός έδρας, στο γειτονικό Ευηνοχώρι. Μετά τη σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στον εξαιρετικό Τρίκαρδο Κατοχής, η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία αξιόμαχη ομάδα του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας την όποια κούραση κουβαλάει από τα συνεχή παιχνίδια, κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης είδε να επιστρέφει στη προπόνηση της Πέμπτης ο Γερατσιάν που θα τεθεί στη διάθεση του αγώνα, καθώς στην αποστολή θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος ο Κοτοφώλης. Θα απουσιάσουν για έναν ακόμα αγώνα οι Κουμπαρούλης, Αγγελάκης, Στάθης και Ντίμο.

Τη προηγούμενη αγωνιστική η Α.Ε. Ευηνοχωρίου ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αστέρα Καμαρούλας με 1-0 , ενώ ο Αστέρας Μεσολογγίου κέρδισε σε εξ αναβολής αγώνα εντός έδρας τον Τρίκαρδο Κατοχής επίσης με 1-0.

Χορηγός του αγώνα είναι το Καφέ Coffee State.