Πάνοπλος για το τοπικό ντέρμπι με την Α.Ε.Μεσολογγίου ο Αστέρας Μεσολογγίου

0
148

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Α.Ε. Μεσολογγίου και στον Αστέρα Μεσολογγίου δεσπόζει την 7η Αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.

Μετά από 33 χρόνια και συγκεκριμένα από την αγωνιστική περίοδο 1988-89, όταν οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους για τελευταία φορά για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας του Νομού μας, συναντώνται ξανά και αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων της πόλης μας. Για την ιστορία, προπονητές των ομάδων  τότε ήταν για την Α.Ε.Μ. ο κ. Μπαλτούμας και για τον Αστέρα Μεσολογγίου ο κ. Σακιριανός.

Ο προπονητής της ομάδας μας Ι. Ντζιβανάκης είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να δηλώνουν παρόν για το Σαββατιάτικο ντέρμπι όλοι οι τραυματίες που δεν αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Μόνος αμφίβολος για το παιχνίδι είναι ο τραυματίας Π. Τάσσος, ο οποίος ακολούθησε χαλαρές προπονήσεις μες τη βδομάδα και η παρουσία του στη τελική 20άδα της αποστολής θα κριθεί τη τελευταία στιγμή. Παίκτες και προπονητές δηλώνουν αποφασισμένοι και αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και ευελπιστούν να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη συμπολίτισσα Α.Ε.Μ.

Η Α.Ε. Μεσολογγίου τη προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την Καμαρούλα, κερδίζοντας με 0-2 τον τοπικό Αστέρα, ενώ ο Αστέρας Μεσολογγίου κέρδισε εντός έδρας την Α.Ε. Αγ. Δημητρίου Αγρινίου με 3-2.

Χορηγός του αγώνα είναι τα Διαμερίσματα COZY LOFT