Ισοπαλία στο φιλικό στη Ναύπακτο για τον Αστέρα Μεσολογγίου

0
240

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Αστέρας Μεσολογγίου με αντίπαλο τον Α.Ο. Λυγιάς, στη Ναύπακτο, στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, το απόγευμα, στο γήπεδο του Λυγιά.

Η χειρότερη εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια παρουσίασε η ομάδα μας, στο φιλικό του Σαββάτου. Η ομάδα του Λυγιάς ήταν σαφώς ανώτερη από τον Αστέρα, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες μπροστά από την εστία μας και χτύπησε καμπανάκι σε προπονητή και παίκτες εν όψη της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν σε δύο εβδομάδες.

Μια διδακτική ισοπαλία για την ομάδα μας, που θα βοηθήσει τον προπονητή μας να δουλέψει πάνω σε αυτές τις αδυναμίες και να τις διορθώσει άμεσα.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου προηγήθηκε στο Α’ ημίχρονο με 0-1, με εξαιρετικό σουτ του Βασίλη Σιαμήτρου έξω από την περιοχή. Στο Β’ ημίχρονο, ο Α.Ο. Λυγιάς ισοφάρισε και προηγήθηκε με 2-1, για να έρθει το γκολ του Γ. Κουφού με πλασέ, σε ασίστ του Δ. Γαβρίνα, να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης παράταξε αρχικά την ομάδα μας με τους:

Μάντης, Παλιάτσας, Παναγιωτόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Σιαμήτρος Γ., Μπελλάλης, Γερατσιάν, Παπασπύρος, Γιαβρούτας, Σιαμήτρος Β., Ρονάλντο.

Επίσης αγωνίσθηκαν και οι : Κουφός, Γαβρίνας, Στάθης, Ρισβάς Δ., Τσεκρέζι, Ρισβάς Ν., Ντρούκας και Ελένης.