Νέα φιλική εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα Μεσολογγίου

0
314

Εύκολη επικράτηση για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο δεύτερο φιλικό του αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, το απόγευμα στο γήπεδο των Παπαδατών. Συγκεκριμένα επικράτησε με 0-3 επί των γηπεδούχων Α.Ο. Ζευγαρακίου, σε έναν αγώνα που η ομάδα μας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κατά το διάστημα που η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με δυνατές προπονήσεις και πολλά τρεξίματα, πραγματοποίησε στις Παπαπδάτες, δείχνοντας ότι η ομάδα μας μπορεί καιι θέλει να περιμένει πολλά από τους “μικρούς που δείχνουν τσαγανό και διάθεση να προσφέρουν στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στον αγώνα αυτό αγωνίστηκαν 12 μικροί της ομάδας μας (γεννημένοι 2005-06) και αρκετοί εξ αυτών διακρίθηκαν και βοήθησαν για την νίκη αυτή.

Για την ιστορία στο Α’ ημίχρονο, η ομάδα μας πραγματοποίησε πολλές ευκαιρίες αλλά προηγήθηκε μόνο με 0-1, με σκόρερ τον Δ. Γαβρίνα, με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός της περιοχής.

Στο Β’ ημίχρονο, με την χρησιμοποίηση όλων των παικτών, έπεσε λίγο ο ρυθμός της ομάδας μας , αλλά παρόλα αυτά σημείωσε άλλα δύο γκολ, με σκόρερ τους Μαρκάτο (πρώτο του γκολ με την ανδρική ομάδα) για το 0-2 και τον Ρονάλντο για το τελικο 0-3.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τους:

Μάντης, Σιαμήτρος Γ., Μπαρμπαρούση, Γερατσιάν, Τάσσος, Μπελλάλης, Σιαμήτρος Β., Παλιάτσας, Γιαβρούτας, Γαβρίνας, και Κουμπαρούλης

Έπαιξαν επίσης οι: Σχώρης, Τσσεκρέζι, Νούλας, Μαυραγάνης, Καπάιος, Μαρκάτος, Ρονάλντο, Ελένης και Τσερίκου