” Πρώτη ” για τον Αστέρα με παλιούς αλλά και πολλά νέα πρόσωπα!

0
449

Το νέο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκίνησε για τον Αστέρα Μεσολογγίου τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 το απόγευμα, στην επίσημη “πρώτη” της ποδοσφαιρικής ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Μέσα σε ένα ζεστό και ευδιάθετο κλίμα, παλιοί παίχτες αλλά και πολλά νέα παιδιά προερχόμενα από την Κ16 της Ακαδημία μας που θα ενσωματωθούν στη πρώτη ομάδα, συγκεντρώθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ιωάννη Ντζιβανάκη.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι νέοι παίκτες-μεταγραφές  από τη Διοίκηση, που μαζί με το ήδη υπάρχον ράστερ αλλά και τα παιδιά της Ακαδημίας μας που θα προωθηθούν και θα αγωνίζονται στη πρώτη ομάδα, ξεκίνησε το φετινό ταξίδι της ομάδας μας. 

Μετά το καθιερωμένο καλωσόρισμα της Διοίκησης, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας και ανακοινώθηκε στους παίκτες το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη φετινή προετοιμασία.

Παρόντες στη πρώτη συγκέντρωση ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Σταμάτης και ο Γενικός Αρχηγός Βασίλειος Σταμάτης, όπου ευχήθηκαν σε όλους τους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.