ΚΥΠΕΛΛΟ: Στο Δοκίμι για την πρόκριση ο Αστέρας

0
98

Με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας θα κατέβει ο Αστέρας Μεσολογγίου στο γήπεδο “Λ. Ζαχαράκη” με αντίπαλο τον Απόλλων Δοκιμίου, τη Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, το μεσημέρι.

Μετά τη ψυχρολουσία του αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Α.Ε. Ευηνοχωρίου για το πρωτάθλημα, η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει μέσα σε μικρό διάστημα έναν δυνατό και δύσκολο αντίπαλο, με τον οποίο πρόσφατα αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα από όπου γνώρισε στις λεπτομέρειες την ήττα με 3-2, στο ίδιο γήπεδο.

Ο προπονητής μας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και η ομάδα θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να παλέψει για τη πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στα ευχάριστα νέα είναι η επιστροφή του Γερετσιάν μετά την απουσία δύο εβδομάδων λόγω τραυματισμού καθώς και η σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας του δυναμικού επιθετικού Δημήτρη Πλαστήρα. Παίκτες και προπονητής πιστεύουν ότι η τύχη που λείπει από την ομάδα μας στα τελευταία παιχνίδια θα αλλάξει και θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Χορηγός του αγώνα είναι το κατάστημα οπτικών Eye C