Με αρκετά προβλήματα στο Θέρμο ο Αστέρας για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων

0
133

Στο Θέρμο θα ταξιδέψει ο Αστέρας Μεσολογγίου το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 το απόγευμα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλων Θέρμου 1957, στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ Αιτ/νίας.

Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής για την ομάδα μας καθώς αρκετοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού με συνέπεια να είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στο Σαββατιάτικο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, τραυματίες είναι οι Ντίμο και Ντερές που δεν θα προλάβουν τον αγώνα με το Θέρμο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μακρής και Γερασιάν, που συγκεντρώνουν όμως κάποιες πιθανότητες να αγωνιστούν.Από την άλλη πλευρά όμως η ψυχολογία όλων των παικτών είναι ανεβασμένη και πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα στο Θέρμο.

Ο Απόλλων Θέρμου ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, προέρχεται από δύο σερί ήττες και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας επικράτησε εντός έδρας του Άρη Αιτωλικού με 3-2, ενώ ο Απόλλων Θέρμου 1957 ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Όμηρο Νεοχωρίου με 3-1.

Χορηγός το αγώνα είναι η εταιρεία Μεταφορές Τσαντόπουλος