Έναρξη προετοιμασίας του Αστέρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο

0
254

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση-προπόνηση του Αστέρα Μεσολογγίου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-21, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μεσολογγίου, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Ντζιβανάκη. Μια νέα χρονιά με στόχους και φιλοδοξίες, ευχόμενοι υγεία για όλους και χωρίς απρόοπτες δυσκολίες.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα παρευρεθούν όλοι σχεδόν οι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας. Θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις παικτών αλλά συνάμα θα ανακοινωθούν και οι νέες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου – ήδη κάποιοι παίκτες έχουν κλειδώσει την μεταγραφή τους στον Αστέρα Μεσολογγίου της νέας περιόδου– που θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τη προσπάθεια της ομάδας μας.

Η προετοιμασία ξεκινάει φέτος νωρίς, λόγω ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας μας θα ξεκινήσουν νωρίτερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Καλούμε τους παίκτες της ομάδας να παρευρεθούν στην έναρξη της νέας σεζόν και να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί μετά την απρόσμενη διακοπή της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης, γνωστοποιούμε στους φίλους της ομάδας μας ότι κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.