Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Μεσολογγίου και Ατρόμητος Αντιρρίου

0
125

Σε ένα ωραίο παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, Αστέρας Μεσολογγίου και Ατρόμητος Αντιρρίου μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, που το παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της ομάδας μας, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Έχοντας η κάθε μία ομάδα από ένα ημίχρονο υπεροχής, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη για διαφορετικό σκοπό, στο τέλος ήρθαν ισόπαλοι με καμία από τις δύο τελικά να είναι ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Α’ ημίχρονο ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ από τα αποδυτήρια, με ένα γκολ- δώρο του τερματοφύλακα του Αντιρρίου. Έχασε σημαντική ευκαιρία να διπλάσια το σκορ προς τα μέσα του ημιχρόνου με τον Καλύβα, αλλά θα μπορούσε και η ομάδα του Αντιρρίου να ισοφαρίσει στο τελευταίο τρίλεπτο-φωτιά, όπου έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες.

3′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τον Αστέρα με σκόρερ τον Γαβρίνα, από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Σέντρα με αρκετά φάλτσα από δεξιά με το Γαβρίνα, ο τερματοφύλακας, μόνος και χωρίς πίεση, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Άτυχη πραγματικά στιγμή για τον γκολκίπερ του Αντιρρίου.

6′ Συνδυασμός Καλύβα και Γαβρίνα, σέντρα του Καλύβα μες τη περιοχή, προ του Γαβρίνα πρόλαβε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.

20′ Πρώτη επίσκεψη του Αντιρρίου στα καρέ του Αστέρα, με σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε αριστερά στον επιθετικό που έπιασε το σουτ αλλά πέρασε άουτ, χωρίς να απειλήσει τον Γιαγκιλίτση.

23′ Νέα ευκαιρία για Αστέρα, πασά του Στάθη έξω από τη περιοχή για τον Καλύβα, του έφυγε λίγο το κοντρόλ και πρόλαβε να βγει και να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.

28′ Διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν αρχικά σε σου έξω από τη περιοχή ο Γιαγκιλίτσης απέκρουσε ασθενώς και στη επαναφορά ο επιθετικός πλάσαρε αλλά με την κόντρα που έβαλε ο Παναγιωτόπουλος, η μπάλα πέρασε κόρνερ. Στο κόρνερ, εκτελέστηκε γρήγορα με πασά μες στη γωνία της περιοχής του Αστέρα, νέο δυνατό σουτ του παίκτη του Ατρομήτου, ο Γιαγκιλίτσης εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ.

36′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να διπλασιάσει τα γκολ, όταν ο Καλύβας πίεσε τον κεντρικό αμυντικό του Ατρομήτου και κέρδισε τη μπάλα, προχώρησε προς τη περιοχή του Αντιρρίου και έξω από αυτή έπιασε ένα ωραίο σουτ αλλά εξίσου ωραία ήταν η εκτίναση του τερματοφύλακα που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

38′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, με δυνατό σουτ του Μάκα έξω από τη περιοχή να μπλοκάρετε σε δύο χρόνους από τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου.

41′ Διπλή ευκαιρία για το Αντίρριο, με τη πρώτη ευκαιρία να χάνεται;ι από στον επιθετικό του Ατρομήτου, όταν απέναντι στον Γιαγκιλιτση πλάσάρε άουτ και στη επόμενη φάση να έχει δοκάρι, σε νέα αντεπίθεση των παικτών του Ατρομήτου από δεξιά, ο επιθετικός του Αντιρρίου μπήκε στη περιοχή, πλάσαρε τον Γιαγκιλίτση αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε στη συνέχεια από τον Κωνσταντακόπουλο.

Στο Β’ ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα είχε τη μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας με τον Αστέρα να δίνει χώρο και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ. Από μια στημένη φάση, ο Ατρόμητος ισοφάρισε και στη συνέχεια και οι δύο ομάδες κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ που θα έδινε την νίκη αλλά δεν το κατάφεραν και έφυγαν απ’ τον αγωνιστικό χώρο σαφώς απογοητευμένοι και οι δύο ομάδες.

72′ ΓΚΟΛ και 1-1 για τον Ατρόμητο Αντιρρίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από αριστερά και στη γωνία σχεδόν της περιοχής του Αστέρα, κέρδισαν φάουλ οι φιλοξενούμενοι, όπου εκτελέστηκε απευθείας με τη μπάλα να πηγαίνει στο γάμα της εστίας του Γιαγκιλίτση, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθόλου.

83′ Τελευταία ευκαιρία του αγώνα, για τον Αστέρα, όταν σε πασά του Καλύβα συν Μιχάι απλά αριστερά, μπήκε μες τη περιοχή του Αντιρρίου αλλά το πλασέ του πέρασε μακριά άουτ, αν και σε καλή θέση για να σκοράρει.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Καραβασίλη, Ροδατου & Ξύστρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ: (Ντζιβανάκης) Γιαγκιλίτσης, Νικολέρης( 79′ Κουμπαρούλης), Κοτοφωλης, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντακόπουλος (54′ Τριφιάτης), Γαντζούδης, Καλύβας, Μωραΐτης, Γαβρίνας, Στάθης (60′ Μιχάι), Μάκα (79′ Διαμαντόπουλος)