Στιγμές από τη χοροεσπερίδα του Αστέρα Μεσολογγίου

0
242

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 το βράδυ,ο Αστέρας Μεσολογγίου οργάνωσε μια ζεστή βραδιά για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές, διοίκηση και τους φίλους της ομάδας, στο καφέ/μπαρ/ρέστοραν Al Vento, στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος καθώς και το μέλος της διοίκησης της Α.Ε. Μεσολογγίου κ. Ανδρέας Δημάκης, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους.
Εκ μέρους της διοίκησης, ο κ. Νίκος Κ. Σταμάτης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρίσκονταν στην εκδήλωση της ομάδας και την υποστήριξη που παρέχουν ο καθένας τους στην προσπάθεια της ομάδας. Ιδιαιτέρως δε, ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα του Αστέρα, τους πολλούς φίλους της ομάδας μας που με τις χορηγίες-δώρα ενισχύουν την προσπάθεια της διοίκησης.
Επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας, ιδιαίτερα δε στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στον Αστέρα και στον ακέραιο χαρακτήρα όλων των παιδιών που απαρτίζουν και φέτος το ρόστερ του Αστέρα.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κ.κ. Θ. ΚαλαβρουζιώτηΙ. Μυλωνά και Μ. Πατρινό για την χορηγία των κρεατικών που προσφέρθηκαν στο γεύμα.
Απολαύσαμε τα νόστιμα φαγητά, την ωραία μουσική και συζητήσαμε όλοι μεταξύ μας για ποδοσφαιρικά και όχι μόνο νέα, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου!
Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του Al Vento για την άψογη φιλοξενία και την άμεση εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.