Στο Θέρμο ταξιδεύει ο Αστέρας Μεσολογγίου το Σάββατο να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλων

0
102

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Αστέρας Μεσολογγίου ταξιδεύει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στο Θέρμο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλων.

Ο αγώνας αυτός είναι ένας ακόμη σημαντικός για την ομάδα μας, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις ίδιες χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τον Αστέρα. Το θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι ζητούμενο αλλά επιτακτική ανάγκη. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τη σημαντικότητα του παιχνιδιού και η προετοιμασία για το παιχνίδι κυλάει ομαλά. Ο προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς επέστρεψαν  οι απόντες του προηγούμενου παιχνιδιού και είναι στη διάθεση του προπονητή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου προέρχεται από οδυνηρή ήττα τη προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από τον ΠΑΟ Δόξα Καινούριου με 0-1, ενώ ο Απόλλων Θέρμου 1957 έφερε ισοπαλία εκτός έδρας από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με σκορ 0-0.

Στον Α’ γύρο η ομάδα μας επικράτησε με 2-1 του Απόλλων Θέρμου, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι η τύχη κάποια στιγμή θα μας χαμογελάσει και οι όποιες ατυχίες θα είναι παρελθόν. Πιστεύουμε ότι οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και θα επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας.