Με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και εκ των φαβορί για άνοδο στη Γ’ Εθνική Π.Α.Ο. Αγρινίου αγωνίζεται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα στο γήπεδο του Αγ. Κωνσταντίνου. Ο αγώνας είναι για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας και είναι η προτελευταία του Α΄γύρου.
Ένας δύσκολος αγώνας για την ομάδα μας, δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα. Η προετοιμασία του παιχνιδιού γίνεται μετ’ εμποδίων καθώς κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές μας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και είναι αμφίβολοι για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Ο Αστέρας προέρχεται από ήττα το προηγούμενο παιχνίδι, στο Νεοχώρι από τον τοπικό Όμηρο με σκορ 2-0, ενώ ο Π.Α.Ο. Αγρινίου επικράτησε εκτός έδρας άνετα επί της Α.Ε. Ευηνοχωρίου με 0-4.
Όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, εν τούτοις παίκτες και τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.