Στο Αντίρριο με τον Ατρόμητο για ένα θετικό αποτέλεσμα ο Αστέρας

0
47

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα, ο Αστέρας Μεσολογγίου αντιμετωπίζει στο Αντίρριο τον τοπικό Ατρόμητο, σε εξ αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/μίας.

Η ομάδα μας, με ανεβασμένη τη ψυχολογία από την ευρεία νίκη και την καλή εμφάνιση τη προηγούμενη αγωνιστική, θα ταξιδέψει στο Αντίρριο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν δημιουργήσει θετικό κλίμα στην ομάδα. Λόγω ότι ο αγώνας γίνεται σε εργάσιμη μέρα ο προπονητής μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες κάποιων παικτών. Παρόλο αυτά, όσοι συμμετέχουν στην αποστολή δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για τον αγώνα.

Ο Αστέρας τη προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Παιανίας Μάστρου με το ευρύ 6-1, ενώ ο Ατρόμητος Αντιρρίου ηττήθηκε εκτός έδρας από την Δόξα Καινούργιου με 3-0. Και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στη 10 θέση, έχοντας από 10 βαθμούς.

Η Διοίκηση μαζί με το προπονητικό team και τους παίκτες θα πάνε στο Αντίρριο για να συνεχίσουν ττις καλές εμφανίσεις και ελπίζουν ότι θα συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα.