Ήττα με παράπονα για τη διαιτησία από τον ΠΑΟ Δόξα Καινούριου με 2-0

0
191

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου από τον ΠΑΟ Δόξα Καινούργιο με 2-0, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, το απόγευμα στο Καινούριο.Ο αγώνας ήταν για την 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ ζέστη και σε ένα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, ένα πραγματικό χωράφι που εμπόδιζε να πραγματοποιηθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων καθώς ,επίσης, ήταν ιδιαίτερα γλιστερό λόγω υγρασίας για τους παίκτες και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν.

Ο Αστέρας έχει ιδιαίτερα παράπονα από την διαιτησία των κ.κ. Προβίδα, Μπάκα και Κακατσίδη, κυρίως για δύο φάσεις του αγώνα. Συγκεκριμένα, η πρώτη φάση για πέναλτι που έγινε στον ποδοσφαιριστή μας Φτούλη, με το σκορ του αγώνα να είναι 1-0 και η δεύτερη φάση είναι το 2ο γκολ της ομάδας του Καινούργιου, το οποίο επιτεύχθηκε από καθαρή θέση οφσάιντ, όπως φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα. (Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ότι στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναφέρει ότι το δεύτερο γκολ της Δόξα Καινούριου είναι αυτογκόλ!!!).

Ο Αστέρας κατέβηκε στο παιχνίδι με πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα και μετά ότι μπορεί να πετύχει μέσα από αντεπιθέσεις. Το κατάφερε άνετα αυτό στο Α’ ημίχρονο, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την Δόξα Καινούριου, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη στον χώρο του κέντρου. Μάλιστα, σε αυτό το ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μία μόλις ευκαιρία μπροστά στη κάθε εστία.

6′ Ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν σε κάθετη μπαλιά του Μπαλαμπάνη στα αριστερά για τον Καλύβα, αυτός μπήκε στη περιοχή της Δόξας από αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε στη κλειστεί γωνία του τέρματος της Δόξας απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της γηπεδούχους ομάδας.

33′ Αντεπίθεση των γηπεδούχων από αριστερά, με το εξτρέμ της Δόξας να είναι μέσα στη περιοχή, έκανε μία προσποίηση στον Κωνσταντακόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ, χωρίς να κινδυνέψει ο Γιαγκιλίτσης.

34′ Νέο σουτ το επιθετικού του Καινούριου έξω από τη περιοχή του Αστέρα, απέκρουσε σε δύο χρόνους σταθερά ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Γιαγκιλίτσης.

Στο Β’ ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς για άλλη μια αγωνιστική ο Αστέρας δέχθηκε γκολ από στημένη φάση και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Αμέσως ανέλαβε πρωτοβουλία στο παιχνίδι, πίεζε την ομάδα του Καινούριο για να ισοφαρίσει αλλά τόσο η φάση του πέναλτι αλλά περισσότερο καθαρά η φάση του 2ο γκολ της ομάδας του Καινούριου που επιτεύχθηκε από θέση οφσάιντ, έκοψαν τις όποιες ελπίδες της ομάδας για θετικό αποτέλεσμα.

48′ ΓΚΟΛ για τη Δόξα Καινούριου κυριολεκτικά από το πουθενά. Σε φάουλ που εκτελέστηκε κάτω από το κέντρο και δεξιά με σέντρα στην αντίθετη πλευρά, ο επιθετικός Αγγελής της Δόξας, μόνος και ξεχασμένος από τον αμυντικό μας, κοντρόλαρε τη μπάλα και με πλασέ έγραψε το 1-0.

56′ Διαμαρτυρία των παικτών και του πάγκου του Αστέρα για πέναλτι που έγινε στον Φτούλη από τον αμυντικό της Δόξας, όταν σε λάθος γύρισμα-απόκρουση του κεντρικού αμυντικού των γηπεδούχων, ο Φτούλης παρενέβει ανάμεσα σε αμυντικό και τερματοφύλακα και προσπάθησε να πλασάρει αλλά ανετράπη. Ο διαιτητής κοίταξε τον επόπτη και ο επόπτης τον διαιτητή, χωρίς να είναι σίγουροι για την απόφασή τους και άφησαν να εξελιχθεί το παιχνίδι.

65΄Απευθείας κόκκινη κάρτα στον προπονητή των γηπεδούχων κ. Γιωτόπουλο για εξύβριση παίκτη του Αστέρα.

68′ ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχος με τον τελικό αποδέκτη της μπάλας, επιθετικό Νταλαπέρα, σε εμφανή θέση οφσάιντ, καθαρά μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Αστέρα να πλασάρει τον Γιαγκιλίτση και να κάνει το 2-0. (το βίντεο δείχνει καθαρά τον Νταλαπέρα να πλασάρει αυτός τον τερματοφύλακα του Αστέρα χωρίς να ακουμπάει κανένας αμυντικός μας τη μπάλα),

79′ Ωραίο σουτ του Μιχάι εκτός περιοχής του Καινούριου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

88′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να μειώσει το σκορ όταν σε ωραία προσπάθεια των φιλοξενούμενων έξω από τη περιοχή της Δόξας, η μπάλα έφτασε πλάγια στον Κουφό, ο οποίος έβγαλε ωραία συρτή σέντρα στη μικρή περιοχή αλλά ο Μιχάι αν και μόνος με το τέρμα αστόχησε αρκετά στο πλασέ του.

90′ Τελευταία ευκαιρία του αγώνα για τον Αστέρα, όταν σε λάθος ελεύθερο χτύπημα του τερματοφύλακα, ο Στάθης με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον τερματοφύλακα αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε τη μπάλα.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της ΠΑΟ Δόξα Καινούριου για τη φιλοξενία της ομάδας μας.

Δυστυχώς, το διαιτητικό τρίο φάνηκε να μην είναι σε καλή μέρα, καθώς σε δύο σημαντικές αποφάσεις που χρειάστηκαν να πάρουν θέση, αδίκησαν την ομάδα του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Γιαγκιλίτσης, Σχώρης, Τριφιάτης, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μπαλαμπάνης, Καλύβας (75′ Μωραϊτης), Ντίμο, (82′ Στάθης), Φτούλης ( 65′ Ντάνι), Ξηρός (55′ Κουφός)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι : Ντιακόνου, Ταρούσα, Νικολέρης